PR inspirations

Dream big, enjoy the little things

Katinka nemzetet épít

2017. szeptember 15. 11:43 - kosztipr

Brandpozitív #2

Szaniszló Csabával letették egy új jövő alapkövét. #harc #küzdelem #kihívások #vérprofi #ironlady

csaba.jpgFotó: @szcsaba Twitter

Tegnap óta azon gondolkodok, hogy az Iron Corporation és Szaniszló Csaba tökéletes pároítás brand szempontból! Katinka egy olyan arcot és egyben alkalmazottat választott, aki minden eddigi célkitűzését, aktivitását és törekvését bebetonozza, aki új rajongókat hoz és aki a személye által hozzájárul az Iron Co. brand értéknövekedéséhez.Mert egy alkalmazott vagy vezető is sugároz egy képet az egész cégről, amiben szerepet vállal, nemcsak a nagyfőnök lehet vállalati hős, ma már az ott dolgozó emberek segítségével is kifejezhetjük a törekvéseinket és az erősségeinket.

Jogosan vetődhet fel a kérdés, hogy miért kell ezt külön hangsúlyozni és miért szenzáció az, hogy valaki munkahelyet vált? Mert „csupán” ennyi történt… lecsupaszítva egy cég új divíziót hozott létre, ahova kerestek egy vezetőt és nem találtak jobbat, mint egy tv-s gurut, aki 12 évnyi melózás után ebben lát kihívást. Ha így meséljük el a történetet, tényleg nem annyira érdekes egy idegennek. (Bocs.)

Viszont, ha ezeket a mondatokat feltöltjük a nevekkel és a sztorival – az Iron Lady újabb nagy dobása, hogy a roppant tapasztalt Szaniszló Csabával alapozza meg az Iron Corporation fejlődését, és ezt az új formációt már Iron Nationnek, azaz nemzetnek hívja – mindez furfangos varázslatot művel az agyunkkal. Még ha sok mindent nem is tudunk a körülményekről, mindenképp kíváncsiak leszünk. :)

Nem kell sokat keresgélni a hőseink múltjában és megtaláljuk azokat az elemeket, amiben a brand megerősödését és a nyerő párosítást érezzük. Szaniszló Csaba személyes történetére és az Iron Corporationre is igazak az alábbi jellemzők:

Újító szellemiség
Mindkettőben megtalálható az innovatív szemlélet. Sosem az unalomig ismételt formációval szembesülünk – legyen szó egy műsorról, blogról vagy közvetítésről Csaba esetében, vagy Katinka részéről arról, hogy a magyar úszósport most már nem érmekben, hanem időeredményekben gondolkodik.

Sosem tudjuk, mi lesz a következő lépés
Katinka minden közleménye sugall egy kis titokzatosságot, de Csaba tevékenységét is figyelve mindig ébren tartják azt a természetes kíváncsiságot bennem, hogy mi lesz a következő nagy dobás, mit fognak újraértelmezni legközelebb és honnan merítenek majd újra inspirációt.

Könnyed energikusság
Szerintem nem nyomasztja egyiküket sem a görcsös győzni akarás. Megértek egy váltásra, előre lépésre, és ez a kihívás a mozgatórugója mindennek. Sosem lankad a pozitív életszemlélet egyiküknél sem.

Vérprofi
Ugyan nem tudom figyelmen kívül hagyni, hogy az Iron Corp mögött nagyrészt Katinka személyes sikerei állnak, de a csapat is, aki vele dolgozik, nagyon jól végzi a munkáját, 1 év alatt nagyra nőttek. Csaba nem nőtt sokat :), de mindent beleadott, hogy a legkiválóbb legyen, s nyilvánosan sosem tapasztaltuk, hogy zavarba jött volna bármilyen kihívástól. De ha így lett volna, azt is elfogadják a rajongók.

Ha összeadogatom az elmúlt egy év változásait és a mai bejelentést, már nem számokat, rekordokat, nem egy embert, és nem is egy úszóbrandet látok magam előtt, hanem érzem, hogy valami sokkal nagyobb dolognak a kapujában állunk és várjuk, hogy folytatódjon a csoda. Tulajdonképpen az embereknek ezt a természetes kíváncsiságát kell fenntartani, ez már bevált az autógyártóknál, Lady Gaganál és az iPhone esetében is.

katinka.jpg

Fotó: origo.hu

És persze már megint izgulok, hogy mire készülnek legközelebb…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pr-inspirations.blog.hu/api/trackback/id/tr2412830272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása