PR inspirations

Dream big, enjoy the little things

Brandpozitív #2

2017. november 05. 18:12 - kosztipr

Tervezz előre!

Emberek!!! Jön a határidőnapló cunami!!!

Itt van november eleje és nemcsak a Mikulás csokik vagy a karácsonyi LEGO-készletek kerülnek fel a boltok polcaira, hanem a papírtermékeket forgalmazó cégek is bedobják a legújabb kollekciójukat.

Meglovagolják azt a vágyunkat, hogy „2018-ban minden jobb lesz!”, vagy azt a belső hangot, hogy „tervek és időbeosztás nélkül senkik vagyunk”.

Nekem is van egy ilyen belső-hatékonysági hangom, sőt ő egy kicsit túlbuzgó is, ezért azt mondogatja, hogy „legyen egy kisméretű a kis terveknek, egy nagy a nagy terveknek, valahova gyűjteni kell a fontosabb telefonszámokat is, és legyenek jegyzetoldalak és lehetőleg ponthálós kivitelben legyen és EMBER! Legyen már egy zseb a névjegykártyáknak is!!!”

Szóval… idén ezeket hozza remélhetőleg a Mikulás:

IRKA Határidőnapló 2018

Még csak előrendelésre van lehetőség, nem lehet a webshopból rendelni, de már alig várom, hogy megjelenjen a Dot for you legújabb notesze. Ponthálós kivitelezésű lesz, sok jegyzetlappal, jelzőszalaggal. Az IRKA-t mindenképp azok választják – a korábbi tapasztalatok alapján –, akik tudnak vigyázni a noteszükre és kísérletező kedvű egyéniségek. Az IRKA-nak nagyon sok felhasználási módja lehet: nemcsak a heti tervünket vezethetjük benne, de írhatunk vagy rajzolhatunk bele hosszabb megjegyzéseket is. Nagyon jól lehet használni üzleti találkozókon.

dotforyou.jpg

Malinovka határidőnapló

Letörölhető vászon borítás! Ha még nem gondoltál erre, akkor nem vagy egyedül. De helyetted a Malinovka tervezői gondoltak rá, hogy bizony a táskában hordva is megsérülhet a borító. A záróguminak köszönhetően nem nyílik ki a táskádban, ezért nem lesz szamárfüles. A belső borítóban egy végtelen jel is található, ami egy fordított nyolcas. ;) Ha az Irka az üzleti találkozók naplója, akkor a Malinovka a menő egyetemistáké.

malinovka.jpg

Róth Anikó határidőnapló

Játékosság, egyedi grafikák, meleg őszi színek. Hívogatnak a tervezésre! Választhatsz a budapesti nevezetességek, az erdőlakó állatok és különböző nagyvárosok ihlette grafikákból. Minden darab kézzel készül, itthon, minőségi alapanyagokból, emellett minden megtalálható benne, ami egy tervező naplóban szükséges. A jellegzetességei miatt ezt a naplót azoknak ajánlom, akik a mindennapokban is fontos értéknek tartják a másokról való gondoskodást, és motivációt ad nekik, hogy minden nap egy szívet melengető képre tekinthetnek.

rothaniko.jpg

Anti-határidőnapló 2018

Ha szeretnél megállni jövőre és tudatosan elgondolkodni a mindennapjaidon, az Anti-határidőnapló a tökéletes választás. A különböző dizájnú borítók és a belső tartalom grafikája is segít visszatalálni a bennünk rejtőző gyermekhez. Bőven van hely benne, hogy megvitassuk magunkkal az adott hónapban átélt érzelmeket, és segít, hogy jobban odafigyeljünk magunkra és egymásra is. Ez a napló a munka-magánélet egyensúlyát szem előtt tartó lelkek határidőnaplója.

anti-hataridocc8bnaplo-2018-1024x393.jpg

Készíts egyedi naplót!

Te tudod a legjobban, hogy mi passzol igazán a személyiségedhez. Így, ha tényleg egyedi határidőnaplót szeretnél magadnak 2018-ra, akkor saját magad is tervezhetsz az Adobe InDesign ismerete nélkül is egy könyvet online elérhető tervező programokban. Illetve a merészebbeknek ajánlom a könyvkötő workshopokat is, ahol már akár 2x3 óra alatt is el lehet sajátítani az alapvető könyvkötészeti tudnivalókat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pr-inspirations.blog.hu/api/trackback/id/tr5913186484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása