PR inspirations

Dream big, enjoy the little things

Brandpozitív #1

2017. augusztus 31. 15:45 - kosztipr

Vannak olyan márkák, amikhez akaratlanul is az első pillanattól elkezdek kötődni. Ezek közé tartoznak a Dot for You noteszek is. Minden ilyen kötődésnek megvan az előzménye.

#letisztult #egységes #kézzel készült #minőségi

Amint megjelenik a 2018-as határidőnapló, szerintem az első 100 emberlény között leszek, akik – ha jön a cápavihar, és félkarral, maguk előtt harapva a járdát kell előre menetelniük a szélben, akkor is – vesznek egyet. A határidőnaplók szeretete édesapámtól jön, aki nemcsak az aktuális időjárást, de a napi költéseket is kitartóan vezette ezekben a könyvekben az elmúlt 25 év során, tehát az infláció alakulása és az átlaghőmérséklet is alaposan dokumentálva van a családban. Mondjuk ki: a napló igazi értéket képvisel.

Nyilván ez is egy olyan design papírtermék, amit az egyik ismerősöm Facebook profilján fedeztem fel, aztán engem is magával ragadott a Dot for You érzés. Miattuk még egy könyvkötő workshopon is részt vettem, hogy megismerjem a könyvkötészet alapjait.

Dot for You noteszt vásárolni olyan, mint minőségi őrölt kávéból kérni az espressodat a kedvenc kávézódban. „Prégelt borító”, „lekerekített sarkok”, „hőfólia”, „cérnafűzött”, „ponthálós” – mikor ezeket a szavakat olvasod a szépen kivitelezett termékek fotói mellett, beugrik a gondolat, hogy tudni akarod, mit is jelentenek ezek a kifejezések. Aztán nem tudsz szabadulni attól a gondolattól, hogy tulajdonosa szeretnél lenni egy ilyen notesznek.

A probléma ott kezdődik, hogy soha nem kezdünk el írni ezekbe a szép füzetekbe, miután megvesszük, mert nem tudjuk, mire lesz a legalkalmasabb. De valamikor el kell kezdeni, illetve ha rajongó vagy, nem teheted meg, hogy parlagon heverve hagysz egy ilyen értékes tárgyat!

12719342_1036888733019205_8966112351790602637_o.jpg

Ez jelenti a tiszta lapot. Szóval, ha még nem tudod, mit kezdj az üres füzetekkel, azonnal kezdj el előadástémákat kidolgozni, a heti edzéstervedet összegezni, vagy gondolattérképeket rajzolni – természetesen nagyon szép színes tűfilcekkel. ;)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pr-inspirations.blog.hu/api/trackback/id/tr4712789360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása